Köpa en skärpa

Uncategorized 0 Comments

Skärbrädaens storlek – Vilken storlek skärbräda behöver du för ditt kök? En skärbräda är ett kök viktigt och vissa tror att storleken på ditt kök och där du ska lagra det bestämmer vilken typ av skärbräda du har. En stor skärbräda eller slaktblock kan vila på din arbetsstation. Storleken på din kökshandfat spelar en roll för att bestämma storleken på ett skärbräda. Du borde kunna passa in i diskbänken för att tvätta den en halv vid tidpunkten. Det behöver inte ligga platt i diskbänken. Om du ska lagra skärbrädet på din räknare måste du överväga hur mycket räknare du har. Varje kök bör ha minst en stor skärbräda. En större styrelse, gör ditt arbetsutrymme mer hanterbart och organiserat. Ett sortiment av skärbrädor för prep-arbete, skära små saker eller visa ost och kex är också ett alternativ. Kom bara ihåg, du vill ha en bräda som är lite större än din kniv. Om du använder ett plastkort, vill du ha en som passar in i diskmaskinen. Diskmaskinen är det enda sättet att sterilisera ett bräda efter att ha klippt fisk, kött eller fjäderfä.

http://www.xn--dintrdfllningstockholm-44bc.se

Skärbrädans form och tjocklek – Det finns fördelar och nackdelar att ha ett tjockt skärbräda. Om du inte är en professionell slaktare behöver du inte ett tjockt slaktblockskärbräda. De är roliga att arbeta på men de är stora och skrymmande vilket gör dem svåra att rengöra. En tunn flexibel skärbräda är perfekt för grönsaker och lägger dem rätt till grytan eller pannan. Formen på ett skärbräda (rektangel, kvadrat eller runda) beror på vad som passar bäst för dig.

 

Trä eller Syntetisk – Vilket material är det säkraste att använda? Detta är alltid en stor skärbrädesfråga som vi kommer att kasta lite ljus på. Plast och trä är de bästa materialen för skärbräda. Jag äger både trä och plast skärbrädor. Jag använder plasten för alla mina rå kött, fjäderfä och fisk eftersom plastskärbrädet passar fint i min diskmaskin som steriliserar den. Diskmaskinen rekommenderas inte för de flesta träskivor eftersom de så småningom kommer att torka ut och spricka.

 

Ny forskning har bekräftat den konventionella tron ​​att plast är säkrare än trä för att skära kött och fjäderfä.

 

En studie rapporterade att nya träskivor hade antimikrobiella egenskaper medan plastskärbräda fångade bakterier. Men senare studier av livsmedels- och drogadministrationen visade att mikroorganismer blev fastna i träytor och var svåra att lossna genom sköljning. När de är fångade överlever bakterierna i ett vilande stadium under långa perioder. Nästa gång skärbrädet används kan dessa bakterier förorena andra livsmedel, vilket kan orsaka matburna sjukdomar. Studien fann också att mikroorganismer lätt tvättades av plastytor.

 

Skärbräda vård rekommendationer är:

 

  1. Håll alla skärbräda rena genom att tvätta med varmt tvålvatten och en pensel efter varje användning. Skölj och lufttorka eller klappa torrt med pappershanddukar. Akryl, plast, glas och solida icke porösa träskivor kan tvättas i en automatisk diskmaskin. 2. Sanitera både trä- och plastskivor med en utspädd klorblek- eller ättiklösning bestående av en tesked flytande klorblekmedel i en kvart vatten eller en till fem utspädning av vinäger. Flöda ytan med saneringslösningen och låt den suga i flera minuter, skölj sedan och lufttorka eller torka med pappershanddukar. 3. Kassera alltför slitna skärbrädor. 4. Använd ett separat skärbräda och knivar för råa livsmedel som kräver matlagning. Till exempel, använd en för kött, fjäderfä eller fisk och en annan för kokta eller färdiga matvaror som frukt, grönsaker och bröd.

 

Skärbrädaens storlek – Vilken storlek skärbräda behöver du för ditt kök? En skärbräda är ett kök viktigt och vissa tror att storleken på ditt kök och där du ska lagra det bestämmer vilken typ av skärbräda du har. En stor skärbräda eller slaktblock kan vila på din arbetsstation. Storleken på din kökshandfat spelar en roll för att bestämma storleken på ett skärbräda. Du borde kunna passa in i diskbänken för att tvätta den en halv vid tidpunkten. Det behöver inte ligga platt i diskbänken. Om du ska lagra skärbrädet på din räknare måste du överväga hur mycket räknare du har. Varje kök bör ha minst en stor skärbräda. En större styrelse, gör ditt arbetsutrymme mer hanterbart och organiserat. Ett sortiment av skärbrädor för prep-arbete, skära små saker eller visa ost och kex är också ett alternativ. Kom bara ihåg, du vill ha en bräda som är lite större än din kniv. Om du använder ett plastkort, vill du ha en som passar in i diskmaskinen. Diskmaskinen är det enda sättet att sterilisera ett bräda efter att ha klippt fisk, kött eller fjäderfä. Skärbräda Skärbrädans form och tjocklek – Det finns

Trädfällning 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *