Stained Cabinetry för ditt kök remodel

Uncategorized 0 Comments

Medan vita kök är en populär design trend, är de verkligen inte för alla. Oavsett orsakerna till din opposition av vit skåp i ditt Köksrenovering Stockholm remodel, färgad skåp är ett vackert alternativ. Dessutom finns det många fördelar och alternativ när man väljer att gå med ett färgat trä. Här är en kort sammanfattning från Normandie Designer Jennifer Runner Cross, AKBD.

“Det finns många alternativ när det gäller färgade skåp,” sa Jennifer. “Några populära träslagstyper innefattar valnöt, hickory och rift cut eik. Därifrån kan fläcken vara en mängd olika färger. ”
“För närvarande är en antiqued och distressed grå trender,” tillade Jennifer.

Förutom att vara fantastisk, har fläckar några praktiska fördelar. En fördel är att de tenderar att dölja ofullkomligheter från normalt slitage något bättre än deras målta motsvarigheter.
“Trä är ett naturmaterial,” noterade Jennifer. “Beroende på dess miljö betyder det att det kan vara benäget att expandera, contracting eller repor. Att gå med en fläck kan camouflera något av det. ”
Sammantaget fungerar färgade skåp för alla stilar, oavsett om det är modernt eller traditionellt. Det finns dock några rekommendationer för att det ska fungera bra inom rymden. Detta inkluderar den övergripande stilen på skåp och hårdvara.

“För att hålla ett mer tidlöst utseende, välj rena linjer istället för en upphöjd panel eller en båge”, sa Jennifer. “Men medan dörrstilen är enkel kan du ha kul med hårdvaran. Överväg att välja en borstad guld, matt svart eller olja gnidad brons. ”

Har du blandade känslor om en fläck? Ur ett estetiskt perspektiv anser du att du saknar och matchar målade och färgade skåp tillsammans.
“Om färgad verkar vara lite trendig för dig, överväga att välja något tidlöst, som ett vitskåp, på omkretsen. Då kan du göra en färgad bit, som en ö, för att förankra rummet. ”
“Fördelen med detta är att du enkelt kan byta ut en ö 10 år från, om du känner att utseendet blir för daterat.”

Ställ in en tid att träffa Jennifer och diskutera de många detaljerna och besluten som kommer att påverka ditt köksmodell. Eller registrera dig för att delta i ett kommande köksmodelleringsseminarium för att lära dig mer om processen, materialet och de gemensamma designprinciperna. Du kan också besöka Normandys fotogallerier eller följa Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram för mer köksidéer och inspiration.

Kksrenovering Stockholm | Snabb offert p nytt kk. 08-124 46 944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *